Известие

Collapse
No announcement yet.

УЖАС отиде си една красива 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Познатата история - ще се разточва делото докато се загуби основната идея, а през цялото време разни киеци ще лапат разни дребни суми и накрая важния ще вземе една по-голяма сума.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Познатата история - ще се разточва делото докато се загуби основната идея, а през цялото време разни киеци ще лапат разни дребни суми и накрая важния ще вземе една по-голяма сума.
      С тоя пост може с успех да кандидатстваш пред Европата и даже да спечелиш приза в конкурс на тема :" Дефиниция за българското правосъдие".Както обича да чува един виден национален пожарен експерт-Конгречулейшън!!!
      Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Колеги след 4 дела спечелих в моя полза съда февруари месец ! Преди 20 дена отидох с решението в КАТ и ми върнаха надупченото талонче с голямо нежелание хахахахахахааха без глоби без откраднати точки ! Отидох и до Лев Инс в същия ден писах молба и пак с завереното решение я подадох ! И вчера по IBAN-а ми пристигнаха 2800 лв. (останалите 50%) доволен съм и от застрахователите не са имали грам претенции и от съда , и разбира се от адвокатката
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
          Колеги след 4 дела спечелих в моя полза съда февруари месец ! Преди 20 дена отидох с решението в КАТ и ми върнаха надупченото талонче с голямо нежелание хахахахахахааха без глоби без откраднати точки ! Отидох и до Лев Инс в същия ден писах молба и пак с завереното решение я подадох ! И вчера по IBAN-а ми пристигнаха 2800 лв. (останалите 50%) доволен съм и от застрахователите не са имали грам претенции и от съда , и разбира се от адвокатката
          Честито, корави нерви трябва да има човек!
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Изчетох цялата тема с интерес! Радвам се, че всичко свърши както трябва!
            Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• честито и от мен колега,поздравявам те за постоянството и търпението,защото минах по твоя път с идентична катастрофа(аз с мотор),но виновния дръпна в Германия,докато се насрочи делото,а аз си останах със счупените ребра и пръст в устата!
              alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

• Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщение
                честито и от мен колега,поздравявам те за постоянството и търпението,защото минах по твоя път с идентична катастрофа(аз с мотор),но виновния дръпна в Германия,докато се насрочи делото,а аз си останах със счупените ребра и пръст в устата!
                Съжалявам , че в твоя случай е било кофти станалото !

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                Честито, корави нерви трябва да има човек!
                ХахахХха Колега както винаги коментара ти е ток , мерси наистина си трябват

Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
                Изчетох цялата тема с интерес! Радвам се, че всичко свърши както трябва!
                Благодаря ти
                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщение
                  честито и от мен колега,поздравявам те за постоянството и търпението,защото минах по твоя път с идентична катастрофа(аз с мотор),но виновния дръпна в Германия,докато се насрочи делото,а аз си останах със счупените ребра и пръст в устата!
                  Колега я сподели,да не би да си се одарил в един син Опел капка преди доста време.
                  Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• .....
                    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 15:50.
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Случаите с катастрофи станаха два
                      ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Колега я сподели,да не би да си се одарил в един син Опел капка преди доста време.
                        Да,точно така син кадет гси,откъде знаеш?
                        alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

• Познавам момчето,и ми е разказвал за случая.
                          Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• DVR

ето това е един от мотивите, за да си купя DVR за колата

Comment

• Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                              Колеги след 4 дела спечелих в моя полза съда февруари месец ! Преди 20 дена отидох с решението в КАТ и ми върнаха надупченото талонче с голямо нежелание хахахахахахааха без глоби без откраднати точки ! Отидох и до Лев Инс в същия ден писах молба и пак с завереното решение я подадох ! И вчера по IBAN-а ми пристигнаха 2800 лв. (останалите 50%) доволен съм и от застрахователите не са имали грам претенции и от съда , и разбира се от адвокатката
                              Браво, дано всички "капацитети" от форума да прочетат това, дето даваха акъл да не се занимаваш повече и да бъдеш благодарен и на първоначално дадената половина.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Working...
                              X